Bu Sayfayı Sık Kullanılan Yer İmlerime EkleFavorilerime Ekle    SAYI: 6223 YAYIN TARİHİ: 08-09-2010
• Aydın• Özel Haber• Basından Seçtiklerimiz• Duyduk-Gördük• Ege'den• Eğitim• GÜNDEM• Görüntülü Haber• Okuyucudan• Politika• Reklam• Sağlık• Spor• Şiir Köşesi• İlan• İlçeler• İnsan
Kuşadası'nda Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri BöyleydiİlçelerKuşadası'nda Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Böyleydi

Kuşadası'nda Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Böyleydi

[10-03-2010]

Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tüm Kuşadalı kadınları kutlayarak, eşi Sebahat Altungün ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu ve kadınlara karanfil dağıttı. Bu arada, kutlamalar kapsamında Kuşadası Belediyesi tarafından ev ev dolaşılarak Kuşadalı kadınlara 10 bin adet karanfil dağıtıldı.

Her yıl kamu kuruluşlarında, hastane ve huzurevinde çalışan, çarşılarda sokaklarda gördüğü kadınları kutlayan ve kırmızı karanfiller dağıtan Başkan Altungün ile eşi Sebahat Altungün, ilk olarak Kuşadası Belediyesi önünde toplanan kadınlara tek tek karanfil dağıttı, daha sonra belediye personeli ve kadın vatandaşların da günlerini kutlayarak çiçek dağıttı.

Belediye binasından Huzurevi'ne geçen Başkan Altungün, burada yaşayan büyüklerin ve personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayıp karanfil dağıttı. Son olarak Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Altungün ve eşi, Başhekim Tayfun Vural ile birlikte hem bayan personele hem de hastanede bulunan tüm bayan vatandaşlara çiçek verdi.

Bu arada Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla Kuşadası Kent Konseyi Kadın Meclisi de 8 Mart Dünya Kadın Günü'nde kültür turu düzenledi. Özellikle Kuşadası'nın İkiçeşmelik, Cumhuriyet Mahalleleri gibi dışarıdan göç alan ve çevredeki ören yerlerine hiç gitmemiş olan kadınlar tura katıldı. Rehberler Derneği üyesi kadın rehber İlknur Keser'in anlatımıyla kültür turuna katılan kadınların büyük kısmı ilk kez Efes ve Meryemana'yı ziyaret etti.

Belediye Başkanı M.Esat Altungün; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün Artemis ve Meryem Ana gibi tarihte yer almış kadınların yaşadıkları mekanları ziyaret etmek için en uygun gün olduğunu belirterek, kültür turunun önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi.

(İHA)


Facebook'ta Paylaş



Arkadaşına Gönder

AYDIN'DA AMATÖR FUTBOL'UN ADRESİ

Mücadele TV Yenilendi!
Anket
ANKET

ADSL bağlantınızdan memnun musunuz?
Evet
Hayır
ADSL Hattım Yok
ANKET SONUÇLARI
Seri İlanlar
Döviz Bilgileri
DÖVİZ
(T.C.M.B.)

Dolar: 1.510
Euro: 1.927
Sterlin: 2.308
AYDIN'DA HAVA

Şu An: 15oC
En Düşük: 14oC
En Yüksek: 22oC
SÜPER LOTO

Pek Yakında
SAYISAL 6/49

ÇEKİLİŞ TARİHİ:
28-08-2010
1-5-14-15-24-43
ŞANS TOPU

ÇEKİLİŞ TARİHİ:
01-09-2010
4-5-6-7-20(+)1
10 NUMARA

ÇEKİLİŞ TARİHİ:
30-08-2010
2 - 5 - 8 - 16 - 19 - 23 - 32 - 34 - 36 - 38 - 43 - 44 - 45 - 47 - 49 - 51 - 58 - 61 - 63 - 68 - 76 - 78
İSTATİSTİK
72 Kişi Bağlı
Bugün 19,145 Ziyaretçi
Dün 10,664 Ziyaretçi
OCAK 2007'DEN BU YANA TOPLAM
7,208,456 Ziyaretçi
GEÇMİŞ SAYILARA GİDİN

Aydın Haberleri Sitesi Banner Reklam Tarifesi