Emniyet ekipleri Efeler ilçesinde üç ayrı hırsızlık olayına karışan 5 kişiyi yakaladı.

ENERJİ BAKİL DİREĞİNDE KABLO ÇALDILAR
Edinilen bilgiye göre, Işıklı Mahallesi Mücavir sokak üzerinde tarım enerji nakil direğinin yıkılması sureti ile kablo çalınması neticesi meydana gelen açıktan kablo hırsızlığı ve mala zarar verme olayı ile ilgili çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda, şüphelilerin İ.B.ve B. B. isimli şahıslar oldukları, açık kasa araç ile bahse konu direği devirerek kabloları keserek aldıkları ve İncirliova istikametine ayrıldıkları tespit edildi.

Şahıslar bugün İncirliova ilçesinde çalmış oldukları kablolar ile birlikte yakalanarak, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne intikal ettirildi. İki şahıs hakkında adli işlemler devam ediyor.

AKÜ HIRSIZLARI YAKALANDI
Edinilen bilgiye göre, 2021 yılı Aralık ayında farklı tarihlerde Ata Mahallesi’nde farklı iki otomobilde meydana gelen otodan hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatıldı. Şüphelinin F.U. isimli şahıs olduğu tespit edilerek, bahse konu şahıs bugün Ilıcabaşı Mahallesi’nde çalmış olduğu akü ile birlikte yakalandı.

Yakalanan şüphelinin emniyette işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İKİ EVİ SOYDULAR
Edinilen bilgiye göre, Girne Mahallesi’nde iki ayrı evden hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen Z.O. ve E.D. isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda Nazilli ilçesinde oldukları tespit edildi. Tespit edilen iki şahıs yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

İki şüpheli bugün çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.