Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İstasyon Meydanı ve Yeraltı Otopark Açılışı programı büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Meydanı dolduran vatandaşlar büyük bir coşku ile başkan Çerçioğlu ve ekibine teşekkür etti.
Açılış törenine CHP’li Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, belediye başkanları ve muhtarlar katılım sağladı.
 



İstasyon Meydanı’nda toplanan vatandaşlara seslenen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “ Bugün burada olmaktan, sizinle beraber olmaktan, doğduğum topraklara hizmet etmekten onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Biz seçimlerde burada bu meydanda siz değerli Nazillililere söz vermiştik; İstasyon Meydanı ve Yeraltı otoparkı yapacağımıza . Bugün resmi açılışını sizinle beraber gerçekleştireceğiz. Gençlerimizle gurur duyuyorum. Çok coşkulu bir topluluk görüyorum. Teşekkür ederim. Nazilli’nin 30 yıllık hayali bugün gerçek oldu” dedi.


Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da “Şehrim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Seçimlerde ‘ ne yaparsak birlikte yapacağız’ sözü vermiştiniz. Sözünüzü yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyorum” diyerek Nazilli halkı adına teşekkür etti.
Kurdela kesiminin ve konuşmaların ardından Gripin grubu sahnesi ile Nazilli halkına unutulmaz bir gece yaşattı.