300'e yakın bisikletli Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda buluşarak marşlar ve bayraklar eşliğinde Mimar Sinan Mahallesi'ne doğru pedalladı.

Bisiklet Şenliği Efe Gösterileri, Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müzik ve Bando Gösterisi, kahve, kar helvası ve lokma ikramlarıyla katılanların büyük ilgisi ile tamamlandı.

19 MAYIS'TA 19 BİSİKLET VERİLDİ

Okullarında başarılı olan öğrencilerden seçilen 19 öğrenciye 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 bisiklet hediye edildi. 

Aydınlı pek çok firma ve girişimcilerinin de katkısı ile tamamlanan etkinliğin geleneksel bir şekilde her yıl düzenlenmesinin de sözü verildi.
Ağır Pedallar Bisiklet Grubu Üyesi Erdem Şanlıtürk:
"Sporun her alanı bizim için oldukça önemli, kentimizde bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına oldukça önem veriyoruz. Bisiklet bizim için sadece bir spor veya hobi değil, aynı zamanda sosyalleşmenin de anahtarı. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz şenliğimiz 7'den 70'e herkesi misafir etti. Ben grubumuz ve Aydın'da bisiklet kullanan herkes adına böyle organizasyonların çoğalmasını ve yaygınlaşmasını diliyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve Mimar Sinan Mahallesi Muhtarımız Gurbet Çamoğlu'na her zaman yanımızda olan sponsorlarımıza ve bisiklet dostlarımıza teşekkür ediyor 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum." dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ