Efeler halkına modern yaşam alanları oluşturma düşüncesiyle çalışmalarına devam eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın 2022 yılının ilk hizmeti olan 3’üncü Kitap Kafe düzenlenen törenle kapılarını açtı. 

Orta Mahalle Doğu Gazi Bulvarı’nda bulunan Kitap Kafe'nin açılışına vatandaşların yoğun katılım gösterdiği görüldü. Açılışa ayrıca İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kara ile Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da katılım sağladı.

Başkan Atay yaptığı konuşmada "İnsanların siyasetten çok mutlu olduğu anlar vardır. Bu anda onlardan bir tanesi... Yapmış olduğum hizmetlerin topluma nasıl yansıdığını görünce onların nasıl mutlu olduğunu görünce inanın ki siyaseti yapma gerekçemiz ortaya çıkıyor. O nedenle çok mutluyum. Ama esas mutluluğum seçimden önce verdiğim bir sözü daha yerine getiriyorum olmam. Onur ve gurur duyuyorum. Bir söz daha vermek istiyorum buradan her ay bir kitap kafe açma sözü veriyorum, her mahalleye kitap kafe açacağız. Bir söz daha vereceğim kitapların alınması, okunması ve onlara erişilmesi ile ilgili elbette ekonomik sıkıntılar var toplumumuzda. Ben her kitap kafeye, her çıkan yazarımızın kitabını da almaya söz veriyorum. Hepimize kitap kafenin Efeler halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ