Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Gazibeğendi Belediye Sosyal Tesislerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Günel, ilçeye yapılan yatırımlar, amatör spor kulüplerine verilen destekler, devam eden ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi verdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun desteği ile ilçeye 30 yıldır verilmeyen hizmetleri bir bir yapmaya başladıklarını aktaran Başkan Günel, “ 25 yıldır Kuşadası’nda yapılmayan hizmetleri hayata geçirdik, hizmetteki çıtamızı yükseltiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, yeni belediye hizmet kompleksi yapılana kadar Tariş arazisinde yapımı süren kültür merkezi binasının Kuşadası Belediyesi’ne tahsis edileceğinin müjdesini verdi. Kuşadası Belediyesinin yeni hizmet binası yapılıyor. Bu süreyi bize tahsis edilen yerde geçireceğiz.  Bu süre içerisinde Özlem Başkanımızın da desteği ile kentin görüntüsünü ve algısını değiştirecek yeni projelere imza atıyoruz.  30 yıldır gecikmiş olan hizmetleri 5 yıl sonunda hayata geçirmek istiyoruz. Hizmetlerimizdeki başarıda Özlem Başkanımızın desteği ve Kuşadasıların desteği yatıyor. " dedi.

Pandemi sürecinde yaşanan olumsuzluklara rağmen yeni yatırım ve projelerle Kuşadası'nın kalkınmasına büyük katkı sağlamak için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Ömer Günel, şöyle konuştu;  "Sanki pandemi Kuşadası’na hiç uğramamış gibi çalışma yapıyoruz. Kuşadası turizm kenti. Yeni yatırımlarla sektörünün amiral gemisi yapmak istiyoruz. Bunun için çok gayretli çalışıyoruz. 5 yıl süre içerisinde hedeflediğimiz projelerin neredeyse tamamını bitirmiş olacağız. Sonrası için de bir çok projemiz ve hedefimiz var." 

HABERİN DETAYLARI GELECEK...