Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Personel A.Ş ile Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında 730 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi geçtiğimiz günlerde imzalandı. Sözleşmeyle Kuşadası Belediyesi’nde 3 bin 100 TL olan en düşük işçi maaşı 5 bin 435 TL’ye yükseltildi. Ardından Başkan Ömer Günel’in talimatıyla işçilere maaşları farklarıyla birlikte ödendi. Belediye-İş Sendikası Aydın Şubesi Başkanı Hidayet Yaman, belediyede sendika temsilcisi olan çalışanlarla Başkan Ömer Günel’i makamında ziyaret ederek gösterdiği hassas davranış dolayısıyla teşekkür etti.

“SENDİKA OLARAK YANINIZDAYIZ”

Başkan Ömer Günel’in göreve gelmesinden sonra Kuşadası’nda büyük bir değişimin yaşandığına dikkat çeken Belediye-İş Sendikası Aydın Şubesi Başkanı Hidayet Yaman, “Aydın Büyükşehir Belediyesi ile aranızda olan uyum ve iş birliği Kuşadası’nda her alanda kendisini gösteriyor. Yapılan yatırım ve üretilen hizmetler Kuşadalıların yüzünü güldürüyor. Özellikle Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinde başlattığınız hizmet atağı her kesimden takdir topluyor. Belediye-İş sendikası olarak size kurulmaya çalışılan siyasi kumpasın farkındayız ve sonuna kadar yanınızdayız” dedi.

“ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ”

Belediye-İş Sendikası Aydın Şubesi Başkanı Hidayet Yaman ve sendika temsilcilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ömer Günel ise, “Ben ve ekip arkadaşlarımın tek amacı hizmet ve yatırım üreterek Kuşadası’nı hak ettiği yere getirebilmek. Kuşadası’nda Büyükşehir ve ilçe belediyesi ayrımı artık yok. İki belediye de kardeş gibi oldu. Kuşadası’nda bu birlikteliği çekemeyen ve yapılan yatırımları engellemeye çalışan bir kesim var. Ancak hevesleri kursaklarında kalacak. Beni üzen bu olaydan alnımızın akıyla çıkacağız. Bir avukat olarak mücadelemi her zaman hukuk yoluyla sürdüreceğim” diye konuştu.

BELEDİYE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ