Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Örgütü, bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Didim'e geldi. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Sekreteri Okan Kılıç, İl Başkan Yardımcıları Serkan Doğan ve Dilaver Demir'in bulunduğu heyete Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülru Pere, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha ve CHP Didim İlçe Yönetimi eşlik etti.

CHP Aydın İl Örgütü heyeti ve Milletvekili Yıldız, ilk olarak partiye yeni katılan üyelere yönelik CHP Didim İlçe Örgütünce düzenlenen rozet takma törenine katıldı. Çok sayıda üye ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olan Didim Erzincanlılar Derneği Başkanı Niyazi Ağaç ve dernek üyelerine, CHP il ve ilçe heyeti ile Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay rozetlerini taktı. Partiye üye olan Dernek Başkanı Niyazi Ağaç ve dernek üyelerine teşekkür eden CHP Didim İlçe Başkanı Koçak, "Süreç içerisinde daha önce Cumhur İttifakı içinde olan 50 kişiyi yeni üye yaptık. Ailemiz giderek büyüyor. Geliyor gelmekte olan; biz bu kez kesin geliyoruz. Bunun inşallahı, maşallahı yok. Didim Erzincanlılar Derneği başkanımız üye oldu; kendisiyle beraber 50 kişiyi de üye yaptı. Bu anlamda bizler her gün iktidara doğru büyüyoruz" dedi.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, başarılı çalışmaları nedeniyle CHP Didim İlçe Örgütü'ne ve Didim Belediyesi'ne teşekkür etti. Didim Belediyesi'nin kente büyük hizmetler sunduğunu söyleyen Çankır, CHP iktidarında toplumun tüm kesimlerinin sorunlarına çözüm bulunacağını belirtti.

AMFİTİYATRO'YA ÖVGÜ DOLU SÖZKER

CHP heyeti rozet takma töreninin ardından Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın imza projeleri arasında yer alan Amfitiyatro'ya giderek incelemelerde bulundu. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile Amfitiyatro'yu gezen heyet, projenin Didim'e çok yakıştığını söyleyerek açılmasıyla bölge turizmine değer katacağını belirtti.

Başkan Atabay, Amfitiyatro bünyesinde bulunan restoran, kafe ve plaj alanları ile gösteri alanını heyete anlatarak, "Zorlu bir sürecin ardından yapımına başladığımız Amfitiyatro projemizi Didimimize ve ülke turizmine kazandırmamıza sayılı günler kaldı. Sezon içerisinde birçok dev etkinliğe ev sahipliği yapacak projemizi vatandaşlarımızla buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. Dev bir alanda, Didimimize yakışır şekilde hayata geçirdiğimiz bu proje, kentimize değer katacak. Bugün de bir kez daha CHP Aydın Milletvekilimiz, İl Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkanımız ve değerli yöneticilerimiz ile burada incelemelerde bulunduk. Didim'e kazandırdığımız bu projenin açılmasının ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun kentimize hediye ettiği kültür merkezi için çalışmalar başlayacak. Didimimiz, Aydın Büyükşehir Belediyemizin desteği ile hak ettiği değere kavuşacak. Her şey Didim için" diye konuştu.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKBÜKLÜLERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTURDU

Heyetin bir sonraki durağı Akbük Mahallesi'nde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar etkinliği oldu. Etkinlikte heyete, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İl Başkanı Recep Taner, Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsener ve il yöneticileri de eşlik etti. Etkinlikte Millet İttifakı üyesi siyasetçiler, vatandaşların sorun ve taleplerini diyerek yemek dağıttı. Kurulan dev sofralarda Akbüklüler ile birlikte iftar yapan Millet İttifakı heyeti, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun selamını vatandaşlara iletti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ