Efeler Belediyesi, Ramazan ayına özel dopdolu bir program hazırladı. Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, etkinlikleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak Efelerliler ile buluşturacak.

Ocak ayından bu yana online olarak çok sayıda nitelikli çocuk ve yetişkin tiyatro oyununu izleyiciyle buluşturan Efeler Belediyesi, Ramazan ayında da Karagöz gösterileri, meddah, ortaoyunu, ibiş kukla ve çocuk oyunlarından oluşan dopdolu bir prgogramı ekrana taşıyacak.

EFELER BELEDİYESİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

NOSTALJİK RAMAZAN PROGRAMI

Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını dileyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Ramazan eğlenceleri hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Küresel bir kriz olan pandemiden dolayı yüz yüze gerçekleştirmek istediğimiz birçok kültür sanat etkinliğimizi ertelemek zorunda kalmamıza rağmen Efeler Belediyesi TV aracılığıyla kültür sanat etkinliklerimizi online olarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi ve olumlu geri dönüşleri her çalışmamızda olduğu gibi bu alanda da bizleri motive ediyor. Ramazan ayında vatandaşlarımız için nostaljik bir ‘Ramazan Eğlenceleri Programı’ hazırladık. Destek olan sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Efeler Belediyesi olarak her ne şartta olursa olsun, sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz.”