Umurlu Mahallesi Küme Evler 3 Sarıçam Mevkii’nde bulunan 550 Metre uzunluğundaki toprak yola parke taşı döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları, mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılaştı. Çalışmaları ziyaret eden Umurlu Mahalle Muhtarı Soner Afşar ile mahalle sakinlerinden bir grup, belediye ekiplerine teşekkür edip çalışmalarında kolaylıklar diledi.

BELEDİYE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 MUHTAR AFŞAR’DAN BAŞKAN ATAY’A TEŞEKKÜR

Umurlu Mahallesi Sarıçam Mevkiinde bulunan yolun toprak olması sebebiyle vatandaşların daha önce mağduriyet yaşadığını belirten Umurlu Mahalle Muhtarı Soner Afşar, “Vatandaşlarımız yaz mevsiminde toz, kış mevsiminde ise yağmurla birlikte oluşan çamur yüzünden mağduriyet yaşamaktaydı. Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’dan vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı bu yola parke taşı döşenmesini talep ettik. Başkanımız sağ olsun bizi kırmadı ve talebimize çok kısa sürede cevap vererek, yolumuzda taş döşeme işini başlattı. Yolumuz tamamlandığında, bahçelerinden evlerine zeytin, incir taşıyan vatandaşlarımızın araçlarıyla yoldan geçişleri kolaylaşacak. Hizmetlerinden dolayı başkanımız Mehmet Fatih Atay’a çok teşekkür ederiz” dedi.

 MAHALLE SAKİNLERİNDEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Fen İşleri Müdürlüğü’nün mahalledeki çalışmalarını ziyaret ederek, çalışanlara kolaylıklar dileyen Mahalle Sakinlerinden Hacer-Ceyhan Boz, Gönül-Bayram Sağır ve Recep Gümüş, Efeler Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Atay’a teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri şöyle konuştu:

“Yıllardır Umurlu Mahallesi’nde ikamet ediyoruz. Aramızda hayvancılık ve çiftçilikle hayatını kazananlarımız, tarlalarında ürettiklerini evlerine taşırken veya sağdıkları sütleri, sütçüye teslim ederken yolun toprak olması sebebiyle zorluklar yaşıyordu. Yolumuzda çalışma başladığını duyunca çok mutlu olduk ve hemen ekiplerin yanına geldik."