Efeler Belediyesi’nin Halkla İlişkiler Birimi olan Efe Masa Gezici Ekipleri, belediye tarafından bastırılan takvimleri, mahalle muhtarları aracılığıyla vatandaşlara ulaştırmaya başladı. Efeler ilçesi sınırlarındaki tüm mahalle muhtarlarına takvim dağıtımı gerçekleştiren ekipler, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın selamlarını ileterek, yeni yıllarını kutladı.

BELEDİYELER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni yıl takvimlerini ücretsiz olarak vatandaşlara ulaştıran Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a teşekkür eden muhtarlar, belediyenin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“TAKVİMLERİMİZ DUVARIMIZI SÜSLEYECEK”

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Efe Masa Başvuru Masası personeli tarafından da, belediye hizmet binasına gelen vatandaşlara yeni yıl takvimleri teslim ediliyor. Çalışanların güler yüzüyle karşılaşan vatandaşlar, “Efeler Belediyemizi evimiz gibi görüyoruz. Personel çok güler yüzlü ve ilgili. Her türlü talebimiz anında alınıyor ve aynı hafta içinde tarafımıza geri dönüş yapılıyor. İşlemlerimizi gerçekleştirmek için belediyemize gelmiştik, takvimlerimizi de aldık. Yeni yıl takvimlerimiz duvarımızı süsleyecek. Başkanımıza ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ederiz” diye konuştular.