Efeler Belediyesi’nin çocuklar için yayınladığı online tiyatro oyunlarının sınırları Efeler’i aştı; Muşlu çocuklar Efeler belediyesi sayesinde tiyatroyla tanıştı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay pandemi döneminin kısıtlamaları nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukları online tiyatrolarla buluşturmaya devam ediyor. Efeler Belediyesi’nin internet televizyonu Efeler TV’nin facebook ve youtube hesaplarından hafta sonları 4 gösterimle izleyici ile buluşan müzikli çocuk oyunlarını, Muşlu çocuklar da izledi. Muş’un Hasköy ilçesi Düzkışla köyündeki çocukları kar koşullarında evine götüren Öğretmen Adayı Arzu Ongür, Efeler Belediyesi sayesinde öğrencileriyle keyifli bir gün yaşadı. Ongür, Efeler TV’de yayınlanan çocuk oyunlarıyla ilgili şöyle konuştu:

“Efeler TV’nin facebook ve youtube hesaplarından hafta sonu yayınlanan oyunları izleyebilmeleri için, çocukları evime getirdim. Çocuklar, Efeler Belediyesi sayesinde hayatlarında ilk kez tiyatro izlediler. Muşlu çocuklarımızın tiyatro ile tanışmasına vesile olduğu için, onlara bu mutluluğu yaşatan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.