Koçarlı İlçesinin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle kar hasreti çeken vatandaşlar soluğu Koçarlı’da aldı. Vatandaşların kar keyfine ortak olan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan “ Belediye ekiplerimiz dün geceden bu yana tayakkuzda çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımıza da bu güzelliğin keyfini çıkarmak düşüyor.” dedi.

Koçarlı’nın  Çulhalar mahallesi itibariyle etkisini gösteren kar yağışı yüksek kesimlerde yoğunlaşarak renkli görüntülere sahne oldu sucuğunu ve termosunu alan vatandaşlar doyasıya eğlendi. 

Kar yağışı sebebiyle incelemelerde bulunmak üzere sahaya çıkan Koçarlı belediye başkanı Nedim Kaplan kar topu oynayan çocuklara eşlik ederken, Odun ateşi yakarak sucuk pişiren vatandaşları dikkatli olmaları konusunda ricada bulundu.  Çocuklar ve vatandaşlarla eğlencelerinde eşlik eden Kaplan “ Memleketimin güzel insanlarının yüreği gibi bembeyaz oldu Koçarlı. Ekiplerimiz kar ile mücadelede görevlerinin başında vatandaşlarımızada bu güzel karın tadını çıkarmak düşüyor.” dedi.