Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Memleket Partisi Kuşadası İlçe Başkan Vekili Tayfun Sürgen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Görüşmede Başkan Ömer Günel, üyelere Grand ve Orient Bazaar ile İkiçeşmelik Mahallesi’nde yapımı son aşamaya gelen Taziye Evi hakkında detaylı bilgi verdi. Toplantıda kent genelinde yürütülen alt ve üst yapı yatırımları ile yaşama geçirilmesi planlanan diğer projeler ele alnındı. Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca Ocak ayında silahlı saldırıya uğrayan Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan’a geçmiş olsun dileklerini de iletti.

“PANDEMİYE RAĞMEN YATIRIM DURMADI”
Kuşadası’nın Başkan Ömer Günel’in göreve gelmesinden sonra büyük bir değişim yaşadığını belirten Memleket Partisi Kuşadası İlçe Başkan Vekili Tayfun Sürgen, “Başkan Ömer Günel pandemiye rağmen kentimize çok önemli yatırımlar yaptı. Uzun süredir hizmet görmeyen Kuşadası’nda son üç yıldır çok olumlu yatırımlar yapılıyor. Kuşadası, diğer turizm kentleri arasında tekrar hak ettiği yere gelmeye başladı. Kuşadası’na sizin kadar iyi hizmet eden bir başkan görmedik” dedi.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ”
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de “Öncelikle nazik ziyaretlerinden dolayı Memleket Partisi Kuşadası İlçe Başkan Vekili Tayfun Sürgen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Göreve geldiğimizden beri elimizi taşın altına koyarak Kuşadası’na hizmet ettik. Alt ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra kentimizde turizmi de geliştirmek ve çeşitlendirmek için çabalıyoruz. Yaptığımız tanıtımlar sayesinde önümüzdeki turizm sezonunun çok daha iyi geçmesini bekliyoruz” diye konuştu.