SERDAR ÜNSAL

Yardım Artantaşın istifasıyla boşalan CHP Iğdır İl Başkanlığı’na, CHP Genel Merkezi tarafından Baysal Ünsallar atandı. Ünsallar, “Hedefimiz, 2023 yılında yapılacak olan seçimde en iyi sonucu almak için çalışmaktır. Bana bu görevi layık görenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

CHP Genel Merkezi, iki hafta vekaleten yürütülen CHP Iğdır İl Başkanlığı’na, partinin çeşitli kademelerinde görev yapan ve halen il yönetiminde bulunan Baysal Ünsallar getirildi.

“HEDEFİMİZ, 2023 YILINDA YAPILACAK OLAN SEÇİMDE EN İYİ SONUCU ALMAK İÇİN ÇALIŞMAKTIR”

Baysal Ünsallar’ın, seçimlere az bir süre kalması sebebiyle il başkanlığı görevini seçimlere kadar yürüteceği ve seçimlerden sonra kongre yapılacağı bildirildi. Baysal Ünsallar, yaptığı yazılı açıklamada, “Genel Başkan’ımızın takdiri ile il başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Yıllardır partimizin gençlik kollarından başlayarak her kademesinde görev yaptım. Partimin işleyişini, Iğdır’ın siyasi atmosferini, iktidara yürüyen CHP’nin misyonunu biliyorum. Teşkilatımızda görevli olan arkadaşlarımızla birlikte şehrimize en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz demeden çalışacak ve iktidara yürüyen partimizin hizmetinde olacağız. Hedefimiz, 2023 yılında yapılacak olan seçimde en iyi sonucu almak için çalışmaktır. Bana bu görevi layık görenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.