CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, MHP Genel Devlet Bahçeli'yi havalimanında karşılayan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i eleştirdi. Köşger'in diğer parti liderlerini karşılamadığını belirten Yücel, "Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey. Kendini devlet zanneden, ama partizanlık yapanların da devri kapanacak" dedi.

Deniz Yücel, dün Manisa’da düzenlediği mitingi için İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Devlet Bahçeli'yi karşılamaya giden İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'e tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yücel, Köşger'in diğer parti liderlerini havalimanında karşılamadığına dikkat çekti. Yücel, şu açıklamayı yaptı:

"İzmir Valisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamış. Diğer siyasi parti liderlerini de karşılıyor mu? Elbette hayır. Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey. Kendini devlet zanneden, ama partizanlık yapanların da devri kapanacak. Millet iktidarında hiç kimse iktidarımızın valisi veya memuru olmayacak. Herkes, milletin emrinde, devletin usul ve erkanına uygun hareket edecek. Bu ayrımcılık ve liyakatsizlik bitecek.''

MHP lideri Bahçeli'yi, İzmir'de Köşger'in yanı sıra MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve partililer karşılamıştı. Bahçeli'nin karşılandığı anın görüntülerini Veysel Şahin sosyal medya hesabından paylaşmıştı.