CHP Kuşadası İlçe Örgütü'nün saha çalışmaları için bir dizi temasta bulunmak üzere Kuşadası’na gelen CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Oğuzhan Turan ve Özgür Batçıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Emre Fazlılar, CHP Milletvekili aday adayı Feridun Uzun ve partililer de yer aldı. Buluşmada, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Türkiye’nin turizm başkenti Kuşadası’nın çehresinin son 4 yılda hızla olumlu yönde değiştiğine dikkat çekerek Başkan Ömer Günel’i kente yaptığı hizmet ve yatırımlar dolayısıyla kutladı. Başkan Ömer Günel ise Milletvekili Hüseyin Yıldız’a Kuşadası’nda sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

‘SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZDAN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ’

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek “Öncelikle Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kuşadası Belediyesi olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal belediyecilik alanında belirlediği kriterler doğrultusunda kentimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan ihtiyaç sahibi ailelerimize yakacak, soba ve mandalina yardımında bulunurken bir yandan da üniversite öğrencilerimize ücretsiz akşam yemeği hizmeti sunuyoruz. Ocak ayının ilk haftasından itibaren okulda eğitim gören 5-14 yaş arası çocuklarımız için beslenme desteği vermeye başlayacağız. Ayrıca İhtiyaç sahibi ailelerin 7 yaşına kadar olan çocuklarına da haftalık 2 litre süt yardımında bulunacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızdan asla taviz vermeyeceğiz” dedi.

‘ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILDI’

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ise, “Başkanımız Ömer Günel, göreve başladığından bu yana geçen sürede Kuşadası’na çok önemli yatırımlar yaptı. Kuşadası’nda cadde ve sokakların yenilenmesi, alt ve üst yapıyla ilgili esaslı çalışmaların yapılması bizi çok mutlu ediyor. Kuşadası hak ettiği yere geldi. Bütün bu hizmetlerin kararlı bir şekilde devam etmesinden çok memnunuz. Bir kere daha belediye başkanımıza ve çalışkan kadrosuna teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni hizmet binasının Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kuşadası Belediyesi’ne hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.