Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi’ndeki Münir Özkul Sokak’ın açılış töreninde söz verdiği Adile Naşit Sokak’ın yapımında sona gelindi. Münir Özkul Sokak’ın bir alt sokağı olan 1919 Sokak, yapılan yenileme çalışmalarının ardından daha modern ve sağlıklı bir görünüme kavuşacak. 

Efeler halkının refahı için var gücüyle çalışan Başkan Atay, sokaktaki çalışmaların çok hızlı bir şekilde tamamlanacağını ifade ederek, parke taşı döşeme çalışmalarının tamamlandığını ve sokak girişine de iki adet süs havuzu yapıldığını söyledi. Yenilenen ışıklandırma çalışmaları ile de, sokağın ışıl ışıl, modern bir görünüme sahip olacağını ifade eden Başkan Mehmet Fatih Atay, yenileme çalışmalarının işyerlerine zarar vermeden ve esnafı mağdur etmeden, titizlikle yapıldığına dikkat çekti.

Usta sanatçı Adile Naşit’in adını Efeler’de yaşatacak olan sokakta yıllardır esnaflık yapan vatandaşlar, Efeler Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnun olduklarını ifade ederek Başkan Mehmet Fatih Atay’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ