Denizli’de Babadağ Belediyesi, ilçenin en işlek 2 noktasına şarj istasyonu kurdu. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Teknoloji çağının gerekliliklerini Babağımız'da yaşatıyoruz. İlçemizi her geçen gün daha da modernleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Babadağ Belediyesi ilçeye bir yeni proje daha kazandırdı. Her vatandaş tarafından vazgeçilemez bir araç haline gelen cep telefonları için belediye, ilçenin en işlek 2 noktasına şarj istasyonu kurdu.Şarj istasyonunda oluşturulan kilitli kabinlerle telefonlar güvence altına alındı.

Vatandaşlar, Çarşı Meydanı'na ve merkezdeki parka kurulan şarj istasyonlarından bugün itibariyle ücretsiz yaralanmaya başladı. 

“ŞARJ İSTASYONLARIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili olarak, “İlçemiz, her geçen gün yaptığımız projeler ile daha da modernleşiyor. Artık cep telefonlarımız bizim için vazgeçilmez bir araç haline geldi. Şarj problemi yaşanmaması için ilçemizin en işlek noktalarına şarj istasyonu kurduk. Vatandaşlarımız ücretsiz olarak bu istasyonlardan faydanabilecekler ve kilitli telefon kabinleri ile de telefonları güvende olacak. İlçemizi her geçen gün daha da modernleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. 'Söz konusu çalışmaksa biz varız' dedik ve çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz. Şarj istasyonlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.