HABER: AYŞE YILMAZ

Aydın’ın yükselen markası Bulut SMX Kimya, 2’nci şubesini açarak hizmet ağını genişletti. Yağmur, çamur ve toz gibi lekelere karşı SMX Buharlı far temizlemeden bitkisel kremlere kadar binlerce çeşit ürünle sektöründe ivmeyi artıran Bulut SMX Kimya, kalitesi ile fark yaratmaya devam ediyor. Aydın’dan Türkiye’nin birçok noktasına ürün pazarlayan firmanın en büyük hedefi, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak, istihdama katkı sağlamak.

ÜLKEN’DEN ÖVGÜ: BÖYLE BİR YATIRIM HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR

Pandemi şartlarında yeni yatırımlarla Aydın ve ülke ekonomisine katkı sunan yatırımcı Salman Ağaç ve ekibine teşekkür eden Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, övgü dolu sözleriyle , "Burada aile ortamı var. Buraya gelen herkes Aydın'da taş üstüne taş koymaya çalışan, Aydın'a katkı vermeye çalışan iyi niyetli, halis insanlardır. Biz de hem Aydın Ticaret Odası olarak hem de Esnaf Odaları Birliği olarak bu açılışların tamamında keyifle bulunuyoruz. Çünkü bu iş, Aydın'a, ekonomiye katkı koymak demek, bu iş ekmek vermek demek, istihdam oluşturmak demektir. Hele ki böyle çok zor dönemden geçtiğimiz, pandeminin pik yaptığı bir süreçte yatırım yapmak, dükkan açmak, risk almak her babayiğidin harcı değil." dedi. Ülken, Bulut SMX Kimya’yı Aydın’ın markası olarak görmekten de gurur duyduklarını söyledi.

“ÜLKEMİZ İÇİN BİR KATMA DEĞERDİR...”

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, pandemi sürecinde açılan her yeni işletmenin çok kıymetli olduğunu ifade ederek, “Çok zor bir dönemden geçiyoruz, çok zor bir dönemde işyeri açıyoruz. Bizim için her açılan iş yeri, ülkemiz için katma değer, ilimiz, odalarımız için katma değer. Yıllarca sanayide eliyle, ayağıyla dolaşarak bu günlere geldi. Kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

“İŞİNE SAHİP ÇIKAN, SEVEN BİR İŞLETMECİ”

İşletmeci Salman Ağaç’ın sanayide gezmediği dükkan olmadığını ve saygı duyulan, sevilen bir insan olduğunu belirten  Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, "Sanayide tek tek dükkanları gezdin. Bunu yaparken de işini sevdin, sahip çıktın, büyüdün. Kardeşimizi tebrik ediyorum. Bu işi yaptığı ve yaptıkça ilerlediği için tebrik ediyorum. İnşallah bunu daha da ileriye görürürsün. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

“ÇIRAKLIKTAN USTALIĞA UZANAN BAŞARI”

Çıraklıktan ustalığa uzanan başarı öyküsü ile takdir toplayan Bulut SMX Kimya işletmecisi Salman Ağaç da "Başkanlarıma, STK ziyaretçilerine ve misafirlerime katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah, vatana, millete hayırlı olur." diyerek katılımcılara teşekkür etti.

KATILIMCILAR

Açılışa, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, chp Efeler Belediyesi Meclis Üyesi ve İşletmeci Altan Kemerci ile davetliler katıldı.