Semineri katımcılar tarafından ilgiyle takip edilen Ahmet Şerif İzgören, iş hayatında başarı ve ülkemizin geleceği için işletmelerde benimsenmesi gereken güvenilirlik, adalet, saygı ve istihdama,çalışana önem verilen yönetim anlayışlarının önemine değindi. İzgören, başarı örneği sergileyen birçok isim, çalışma ve şirketlerden örnek vererek işletmelerde Ar-Ge çalışmalarının gerekliliğini dile getirdi.  

AYTO AKADEMİ organizasyonu ile AYTO Üyeleri ve Aydın halkı ile daha önce iki kez bir araya geldiğini dile getiren İzgören, başta TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN ve AYTO Yönetim Kurulu olmak üzere Aydın Ticaret Odası’na teşekkürlerini ileterek “2014 yılında Aydın Ticaret Odası’na geldiğimde eski hizmet binalarında hizmet veriyorlardı, bir hayal kurdular ve bugün bu hayal ve emek sayesinde burada yeni hizmet binalarında bu salonda bir aradayız. Başarılarından dolayı AYTO Yönetim Kurulu ve çalışanlarını tekrardan tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Seminer sonunda katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Ahmet Şerif İzgören, katılımcıların kitaplarını da imzaladı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, başta AYTO AKADEMİ olmak üzere Aydın Ticaret Odası’nın üyeleri ve kent için faaliyetlerinden bahsederek İzgören’e Oda Hizmet Binasını gezdirdi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ