HABERLER

Bebeğin boynundaki ben, ihaneti ortaya çıkardı!

Abone Ol

ABD'nin Arizona eyaletindeki Wickenburg'da yaşayan bir kadın en yakın arkadaşının bebeği dünyaya gelirken yanındaydı. Arkadaşına doğumdan sonra da destek veren kadın bebeğin ensesindeki beni görünce, kocasının arkadaşıyla birlikte olduğunu anladı. Aldatılan kadın, 6 yıllık evliliği boyunca kocasının 30 kadınla ilişki yaşadığını öğrendi.

Amerika Arizona'da yaşayan 28 yaşındaki Hailey Cluster, en yakın arkadaşının doğum yapacağını duyunca yardım edecek kimse olmadığı için hastaneye arkadaşının yardımına koştu.

Arkadaşı hastaneden taburcu olduktan sonra da yardımına devam eden Hailey, bebeğin altını değiştirirken kız bebeğinin ensesinde kendi kocası Connor'a benzeyen bir ben görünce arkadaşından şüphelendi.

Genç kadın, arkadaşı başını önüne eğince kocasının kendisini aldattığından artık emin oldu. Arkadaşı, Hailey'e kocası ile birlikte olduğunu ve bebeğinin babasının kocası olduğunu söyledi.

Hailey, kocasının başka ilişkileri olup olmadığını ortaya çıkarmak için çalışma yaptı. Kocasının altı yıllık evliliklerinden 30 kadınla kendisini aldattığını öğrenince eşinden boşandı. Hailey, kocası ve arkadaşı ile medeni bir şekilde ilişkisini devam ettirdiğini söyledi. Hailey üç çocuğunun olduğunu, kocasının arkadaşından olan çocuğa da kendisinin baktığını ve diğer kardeşleri ile aynı ortamda büyüyeceğini söyledi.