Mahalle gezilerine başlayan Yıldız, Yılmazköy, Umurlu, Çeştepe Pazar esnafı derken Efeler'i adeta karış karış gezdi. Her daim halkın içinde olan Yıldız'ın mahalle programlarının devam edeceği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, "Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların derdiyle dertlenip sevinçleriyle seviniyoruz. Mahalle ziyaretlerimiz her zaman olduğu gibi devam  edecek. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız" dedi.

Pazar esnafı Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'a dert yandı:

'Çocuklarımız bile ekonomist oldu'

Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, esnaf ve mahalle  ziyaretlerine devam ediyor. Çeştepe Pazarı'nda pazarcı esnafıyla bir araya gelen Yıldız'a pazarcı esnafı hayat pahalılığından dert yandı. Yıldız, dertlerin Millet İttifakı iktidarında son bulacağını söyledi.

Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Efeler ilçesinin Çeştepe, Umurlu, Yılmazköy, Cumhuriyet Mahallesi ve Girne  mahallelerinde mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Özellikle çarşı-pazarda esnafın kan ağladığını söyleyen Yıldız'a bir pazarcı esnafı, "Artık nefes alamıyoruz. Zararına satıyoruz. Bankalara olan borçlardan, giderlerden dolayı nefes alamıyoruz. Esnaf, üretici çok zor durumda" dedi.

Esnaf, pazardaki birçok ürünü hem üretip hep sattıklarının altını çizip, "Düşünün bu pazardaki ürünleri üreten bizler nefes alamıyoruz. Hakkı geçen kimseye de hakkımızı helal etmiyoruz. Çocuklarımız bile ekonomi uzmanı oldu. Oysa çocuklarımız bir şey alırken düşünmemeli" ifadelerini kullandı.

Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ise pazarcı esnafına, dertlerin ilk seçimlerde son bulacağının altını çizdi.