Bayraklı Belediyesi’nin sayısını dörde çıkarttığı taziye evleri, bugüne dek 50 bin kişiyi ağırladı. Başkan Serdal Sandal, “İyi günde de kötü günde de vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Bünyesinde faaliyet gösteren taziye evleri ile cenaze sahibi yurttaşların acılı günlerinde yanlarında olan Bayraklı Belediyesi, yerel seçimlerden bu yana yaklaşık 50 bin kişiyi ağırladı. Geçen yıl iki yeni taziye evini daha hizmete açan Belediye, Nafiz Gürman, Onur Mahallesi ve Cengizhan taziye evleri ile Aşık Mahzuni Şerif Cemevi’nde gerçekleşen taziyelerde, konuklara sıcak ve soğuk ikram hizmeti de verdi. 

Başkan Sandal hizmete ilişkin, şöyle konuştu:

“YÜKLERİNİ HAFİFLETİYORUZ”

“Hayata geçirdiğimiz projelerle vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırırken, iyi günde de kötü günde de yanlarında oluyoruz. Onur Mahallesi ve Cengizhan’da hizmete açtığımız merkezlerle birlikte yerel seçimlerin ardından taziye evlerimizin sayısını dörde çıkardık. Çeşitli ikramlarla, cenaze sahiplerimizin yükünü hafifletiyor, taziye sunmak isteyen vatandaşlarımıza her mevsim için uygun alanlar sunuyoruz.”