Aydın İş kadınları Derneği, SMA hastası Alparslan Sarıboğa’nın sağlığına kavuşacak olmasından dolayı balon uçurtma ve Benan Bilek ile Nazar Ağacı Kasnak Atölyesi etkinliğinde bir araya geldi. Kısa bir süre sonra yurt dışına tedavi için gidecek olan Alpaslan bebeğin sağlığına nazar değmemesi için atölyede buluşan Aydın İŞKAD üyeleri ve katılımcılar kasnaklara renkli nazar boncuklarından işleme yaptı. Benan Bilek’in sunumu ile eğlenceli zamanlar geçiren katılımcılar etkinlik sonunda kasnaklara işledikleri nazar boncuğu ağaçlarını sağlık, huzur, umut ve bereket dileyerek sevdiklerine hediye etti. 

BENAN BİLEK; AYDIN İŞKAD İLE YAPTIĞIM HER ETKİNLİK KEYİFLİ

Etkinliği sunumu ve atölyesi ile renklendiren Benan Bilek, Aydın İŞKAD ile birlikte yapılan her etkinlikten keyif aldığını belirterek, kadınların birlikte üreterek güçlendiğine dikkat çekti. Benan Bilek sunumunda kadınlara keyifli anlar yaşattı. 

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Aydın İŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Çekmen Altay, “Ekonomik krizler, savaşlar, hayatımızdaki olumsuzluklar derken zor zamanlardan geçiyoruz. Bu süreçte aile birliğimizi, huzurumuzu, sağlığımızı ve işimizi ayakta tutmak için dayanışmaya ve birlikte hareket etmeye ihtiyacımız var. Aydın İŞKAD olarak biz de moralimizi yükseltecek bir etkinlik düzenledik. Buradaki amacımız; SMA hastası çocuğumuz Alpaslan Sarıboğa için gökyüzüne en renkli balonlarımızı bırakmaktı. Bunun yanı sıra Nazar Ağacı Kasnak Atölyesinde de stresimizi atarak araya geldik. Benan Bilek’in muhteşem sunumu ile keyifli bir atölye yaptık. Biz Aydın İŞKAD olarak her zaman ifade ediyoruz; Kadın Varsa Umut vardır. Birlikte üreterek güçlüyüz.”

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

.