Aydın İş Kadınları Derneği’nin (Aydın İŞKAD) 17. Yılını kutladığı ve aynı zamanda bahara merhaba dediği balo, Anemon Otel’de düzenlendi.

Üyelerin yanı sıra siyasî, iş dünyası, sivil toplum örgütü ve Aydın’ın tanınmış simalarının da bir araya geldiği baloda, SMA hastası Alparslan Sarıboğa bebek için yardım kampanyası düzenlendi. SMA’lı bebek Alparslan için toplanan maddi destek valilik tarafından belirlenen İBAN numarasına yatırıldı.



Aydın İŞKAD üyelerinin etkinlikleri, haberleri ve üyelere yönelik bütün duyuru eğitim içeriklerinin yer aldığı RİMEL Dergisi de yeni sayısı ile baloda üyelere ulaştırıldı.



“BU GURUR HEPİMİZİN”

Kadının yaşamın her alanında eşit haklar doğrultusunda var olması için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Aydın İŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Çekmen Altay, şöyle konuştu; “Aydın İŞKAD 17 yıl önce Türkiye’de kurulan ikinci iş kadını derneğidir. Kısacası Türkiye'nin 2'nci Aydın'ın İlk İş Kadınları Derneği olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Balonun amacı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Aynı zamanda SMA hastası olan Alparslan Sarıboğa bebeğimize destek sunmak istiyoruz. Bu baloyu hazırlamak için emeği geçen herkese teşekkür ederim.”



ÜYELERE PLAKET
Farklı Renkler Bahar Balosu’nda üyelerin ve konukların bir araya gelmesini sağlayan Network Grubu ile Rimel Dergisinin basımında emek harcayan Basın Grubu üyelerine Aydın İŞKAD Başkanı Belgin Çekmen Altay tarafından plaket takdim edildi.



Başkan Altay, bütün üyelere teşekkür ederek, “Ebru Bircan, Ayşe Yılmaz ve Pelin Yardım arkadaşımız birlikte çalışmanın üretmenin gücünü ve güzelliğini gösterdi. Bu arkadaşlarımız aracılığı ile bütün ekibe ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.