Germencik'in Ortaklar Mahallesinde “Kazı Kazan Para Yağmuru” oyunundan 2 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı bayi aradan 6 gün geçmesinin ardından bu sefer 20 TL tutarındaki “Kazı Kazan 12 Ay Şans” isimli oyundan bu kez 1 Milyon 200 Bin TL’lik büyük ikramiyeyi kazandırdı.

EVİM VE SİGORTALI BİR İŞİM YOKTU”

"Kazı Kazan 12 Ay Şans oyunundan 1 Milyon 200 Bin TL kazanan evli ve 2 çocuk babası 41 yaşındaki Ayhan Aybedis, kazandığı para ile ilk olarak ev alacağını söyledi. Bugüne kadar sigortasız çalıştığını söyleyen Aybedis, "Çok mutlu oldum. Evimiz yoktu. Sigortasız çalışıyordum. Şimdi ev alabileceğim. Bir de iş kuracağım" dedi. 

İLK BAŞTA 120 BİN TL SANDI

1 Milyon 200 TL’lik ikramiyeyi kazanan Ayhan Aybedis, “İlk kazıdığımda çok heyecanlandım ama şimdi bir heyecanım kalmadı.. Bayideki arkadaşlara gösterdim hemen okuttular makinaya. Ben ilk başta 120 Bin TL sanmıştım. 1 Milyon 200 Bin TL olunca çok heyecanlandım. Bankaya gidip işlemleri yaptım ve parayı hesabıma geçirttim." dedi.

HAVA YAĞMURLU DİYE İŞE GİTMEDİ”

Talihli Aybedis, “Bugün hava yağmurlu diye çalışmıyordum. Sabahtan geldim bayiye ve kazıdım. Gittim işlerimi hallettim, tekrar geldim öğlenden sonra yine kazıdım. O anda ikramiye çıktı. İlk müjdeli haberi eşime verdim. Kendisi çalışıyordu, duyunca bıraktı geldi yanıma. 

ÇOCUKLARIMIN EĞİTİMİNE HARCAYACAĞIM

Kazandığı para ile ev alıp ve iş kurmasının ardından çocuklarının eğitimi için harcalamalar yapacağını söyleyen Aybedis, “Dağda bayırda çalışıp beton direk işi yapıyordum. Sigortalı bir işim de yoktu, evimde yoktu. Allah izin verirse kendime ev almayı düşünüyorum. Ayrıca anne ve babamın da evi yok onlara da sıcak bir ev almayı düşünüyorum. İşimi geliştirmeyi düşünüyorum. Çocuklarımın eğitimin var. Lise 3’e giden bir oğlum, orta okula giden bir de kızım var. Onların eğitimi için harcayacağım. İlk yapmak istediklerim bunlar.

ORTAKLARI TERK EDEMEM

Daha çok taze, yeni çıktı ikramiye o yüzden başka plan yapamadım. İlk öncelikli ihtiyaçlarımı karşılayacağım. Ortaklarda yaşamaya devam edeceğiz. İşimiz gücümüz ailemiz burada gidemeyiz bir yere” dedi.

ŞANS OYUNLARI BAYİ “BİZ DE ÇOK ŞAŞKINIZ”

6 gün ara ile ikinci büyük ikramiyeyi kazandıran Ortaklar Şans oyunları bayii ortalarından Tahsin Pehlivan, kendilerinin de çok şaşkın olduklarını ifade ederek, “Biz de çok şaşkınız. 6 gün için de 2 tane büyük ikramiye bizim bayiimizden ve Ortaklar’dan çıktığı için hem şaşkınız hem de mutluyuz. Türkiye’de aynı bayiden 6 gün içerisinde büyük ikramiye çıkması ilktir diye düşünüyorum. Ayrıca bunun arkadaşıma çıkması, tanıdık biri olması ayrıca bir sevinç yaşattı. Muhtaçtı, ihtiyacı vardı. İnşallah güle güle harcar. 6 gün önce 2 milyon TL kazanan kişi ise Germencik’in köyündenim demişti. Onu tanıyoruz ama ihtiyaacı olduğu belliydi. Bugün de yine ihtiyacı olan birine çıktığı için mutuyuz tabi ki. Şuan bayiimize talepte arttı. Bundan sonra da talepler artacak gibi görünüyor. İstanbul’da nimet abla, Ortaklar’da ise Ortaklar bayii diyoruz ve bayimize herkesi bekliyoruz.” diye konuştu. KAYNAK: CEMAL YILDIRIM