Aydın İş Kadınları Derneği, güç birliği oluşturmaya devam ediyor. "Kadın Varsa Umut Var" sloganı ile kahvaltılı programda bir araya gelen kadınlar bugüne kadar yapılan etkinliklerin raporlarını paylaşarak yeni dönem için fikir alışverişinde bulundu. Yapılan toplantıya kadınların ilgisi yoğun oldu. 

Aydın İş Kadınları Derneği Başkanı Belgin Çekmen Altay,  toplantıda derneğe katılan yeni üyeleri katılımcılara tanıttıktan sonra, 3 yıllık etkinlik ve faaliyet detaylarını paylaştı. 

IŞKAD'DAN GİFED FEDERASYONU MÜJDESİ
2021-2022-2023 hedeflerinin konuşulduğu programda , İŞKAD üyelerine, 8 ildeki iş kadınları dernekleri ile birlikte ortak bir program dahilinde GİFED Federasyonu kurucu üyesi olacakların müjdesini verdi. 

KOMİSYONLAR KURULACAK
İŞKAD Başkanı Belgin Çekmen Altay,
"Ülkemizin Covid-19 salgın nedeni ile yaşadığı ekonomik  olumsuzlukları malesef üyelerimiz de yaşamış ve ciddi ciro kaybı ile karşı karşıya kalmıştır. Bu kötü günleri en az zararla atlatmanın yollarını bulabilmek için kurulacak komisyonların en verimli şekilde çalışmalarını sağlayacağız.

"YENİDEN SEÇİLMEK GURUR VERİCİ"
Geçen ay içinde yaptığımız olağan genel kurulda, yönetim kuruluna tekrar görev vermeniz bunu oy birliği ile oylamanız gurur verici. Bu nedenle tüm üye arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Belgin Çekmen Altay, Aynur Kılıc, Bahire Şekerzade, Deniz Işık, Ebru Alp Kayır, Ebru Bircan Batur, Emine Erçin Apaydın, Gülçin Tavaslıoğlu, Gülhan  Erkuş, Özlem Erkul,  Pelin Yardım, Pınar Artıran, Sibel Hiçyılmaz.