Aydın sokakları üç hafta boyunca müzisyenlerin konserleri ile şenlenecek. Efeler, Nazilli, Kuşadası ve Didim’in 5 ayrı noktasında sokakta vatandaşla buluşacak olan müzisyenler , “ Etkinliklerimize katılıp sesimize ses olursanız mutlu oluruz” dediler.

Aydın Büyükşehir Belediyesi pandemide sahneye çıkamayan müzisyenlere destek olmak için bir projeye imza attı. 4 ilçede 5 farklı noktada verilecek olan sokak konserleri sayesinde müzisyenlere destek sağlanacak.

Kuşadası Güzelçamlı ve İsmail Cem Meydanı, Didim Yalı Caddesi, Nazilli Sümerpark ve Efeler Kent Meydanında gerçekleştirilecek olan konserler için tüm hazırlıklar tamamlandı. Konserler eş zamanlı olarak saat 16:00- 18:00 arasında düzenlenecek ve 25 müzisyen uzun aradan sonra yeniden sahneye çıkmanın heyecanını yaşayacak.

Aydın Müzik Emekçileri Dayanışma Derneği Başkanı (MeddAydın) Gürhan Çiçek, etkinliğin müzisyenler için çok kıymetli bir girişim olduğuna dikkat çekerek, “Konserleri Aydın Büyükşehir Belediyesi organize ediyor. Müzisyen arkadaşlarımızın son 16 aydır çektikleri sıkıntıları Başkan Özlem Çerçioğlu’na ilettik ve böyle bir çözüm bulundu. Bu organizasyonda sorunlarımızı bir nebze hafifletebilmek için il genelinde 5 farklı noktada etkinlikler düzenlenecek. Herkese sesleniyoruz; katılıp bizim sesimiz olursanız çok memnun oluruz” dedi.