☘ Merhaba Aydın Haberleri’nden Ekin Korkmaz. Bugün belediyeler Aydın için neler yaptı bir göz atalım

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

 -Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’nin Pirlibey ve Hamzallı mahallelerinde konforlu bir yol çalışması yaptı. Yapılan yoldan memnun kalan Pirlibey Muhtarı Başkan @ozlemcercioglu ’na teşekkürlerini sundu.

 -Büyükşehir; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan Cumhuriyet temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlediğini duyurdu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere tablet, bisiklet ve akıllı saat verilecek.

EFELER BELEDİYESİ

-Efeler Belediyesi Köprülü-Veysipaşa ile Mesudiye mahallelerini birbirine bağlayan Çankaya Caddesi ve Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki çalışmalarını tamamladı

KUŞADASI BELEDİYESİ

-Kusadası Belediyesi İkiçeşmelik Mahallesi’nde sürdürdüğü alt ve üst yapıyı yenileme çalışmalarında sona geldi. Bölgede 25 bin metrekare sıcak asfalt ile parke çalışması gerçekleştirildi.

DİDİM BELEDİYESİ

- Didim Belediye'si ve Didim Poseidon Bisiklet Derneği öncülüğünde 3’üncüsü gerçekleştirilen Didim Bisiklet Festivali dün son buldu.

 -Didim Belediyesi’nin organizasyonu ile çocuklar için “Muhteşem ve Çilli” Kukla oyunu gerçekleştirildi

İNCİRLİOVA BELEDİYESİ

-Akdeniz Havzasında Deve Sütü Üretimi, İşlenmesi ve Tüketimini Artırma Projesi kapsamında @incirliovabelediyesi koordinesinde ikisi yurtdışından olmak üzere toplam 15 deve yetiştiricisine eğitim verildi.

-Deve sütü projesi kapsamında proje ortağı 7 ülkeden biri olan Türkiye’yi Aydın’ın İncirliova ilçesi temsil ediyor.

NAZİLLİ BELEDİYESİ

Nazilli Belediyesi Dallıca Mahallesi Asfaltaltı Sokak’ta 150 metre uzunluk ve 7 metre genişliğe sahip alanda parke taşı döşemesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ