HABER: DENİZ ZOR - EKİN KORKMAZ

Buharken’te yapılacak olan huzurevi projesi için ilk adım atıldı. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında protokol imzalandı.
Buharkent Belediyesi tarafından hazırlanan 75 kişilik huzurevi projesi için çalışmalara başlandı. İlk adım olarak Aydın Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında protokol imza töreni düzenlendi.

Buharkent Belediyesi ile Aydın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile vatandaşların talepleri yerine getirilecek. Huzurevi Millet Bahçesi yanındaki alana inşa edilecek.

“HAYIRLI OLSUN”

Törende konuşan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, “Buharkent Belediyemiz özellikle yaşlıların barınabileceği 75 kişilik bir huzurevi yapımı konusunda böyle bir çalışmayı başlattı. bu anlamda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın onayıyla Cumhurbaşkanlığımızdan alınan izinle bugün böyle bir protokolü gerçekleştiriyoruz. Yaşlılarımız bizler için önemli ve değerli. Onların bakıma ihtiyaç duydukları anda, onları bu ihtiyacını giderebilecek böylesine önemli sosyal bir projeyi Aydın’da hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. ” dedi.

“MUTLUYUZ... YAŞLILARIMIZA VERDİĞİMİZ DEĞERİ GÖSTERECEĞİZ”

Huzurevi projesinin hayata geçirilmesinden mutlu olduklarını kaydeden Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, “ Buharkent’e huzurevi yapılması konusunda da vatandaşlarımızdan yoğun bir talep oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın da onayıyla bu şekilde bir protokol safhasına getirdik. Millet Bahçemizin bitişiğinde çok güzel bir alanda 75 kişilik bir huzurevini inşa edeceğiz. İnşallah yerel imkanlarımızla da huzurevimizi ilçemize kazandıracağız. Yaşlılarımız önemli, huzurevi ile onlara verdiğimiz değeri göstermiş olacağız inşallah” dedi.

KATILIMCILAR

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol.