Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Federasyonu (TAHAP) Başkanı Mustafa Sarıoğlu'nun oğlu Aydınlı genç iş insanı Abdullah Sarıoğlu, GençAskon Aydın Kurucu İl Başkanı olarak atandı. 1998 yılında kurulan Genç ASKON'un bayrağını Aydın'da, erdemli, vatanını ve milletini seven, ülkesine hizmet etmeyi milli bir görev haline getirmiş kişilerden oluşan bir kadroyla daima ileriye taşıyacaklarını söyleyen Sarıoğlu, "İlimizin kalkınması noktasında üzerimizdeki yükün bilincinde görevimizi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışacağız" dedi. 

"Güzel işlere imza atmaya başlayacağız" 

Aydın'da Genç ASKON'un, geleceğin iş insanlarını yetiştirmek, onları hayata hazırlayarak, helal rızk kazanma amacı doğrultusunda ilerlemelerini sağlamaya çalışan bir kurum olarak faaliyette bulunacağını kaydeden Sarıoğlu, göreve atanması nedeniyle GençAskon Genel Başkanı Hüseyin Karaca'ya teşekkür etti.
Sarıoğlu açıklamasında, "Bugün itibariyle GençAskon (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Gençlik Kurulu) Genel Başkanımız Hüseyin Karaca beyefendinin tensipleri ile GençAskon Aydın Şube Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. İlimize, iş dünyasına ve şahsıma hayırlı uğurlu olmasını temenni eder çok yakın zamanda vatanımız, milletimiz, Aydın’ımız için çalışma arkadaşlarımla birlikte güzel işlere imza atmaya başlayacağımızı belirtmek isterim" dedi. 

"Çalışmalarında başarılar dilerim" Öte yandan oğlunun atanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan TAHAP Genel Başkanı Sarıoğlu, " Bugün itibariyle, Oğlum Abdullah Sarıoğlu GençAskon (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Gençlik Kurulu) Aydın Şube Başkanlığına atanmıştır. Küçük yaşlarından bu yana benim yanımda her zaman yaşının olgunluğundan çok daha büyük ortamlarda bulunarak ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olmuş bundan sonrasında da  öyle olacağına kalpten inanıyorum. Ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve evladım için hayırlı olmasını temenni eder çalışmalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.