Federasyonun ileriye dönük çalışmaların ve projelerin görüşüldüğü toplantıya Aydın İş Kadınları Derneği Yönetim kurulu Başkanı Belgin Çekmen Altay ve sekiz derneğin icra kurulu üyeleri katıldı. 

Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD) tarafından düzenlenen toplantıya; Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği (KAİSDER) Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Aydın İş Kadınları Dernegi (İŞKAD) BURSA İş Kadınları Derneği (BUİKAD) Girişimci Kadınları Destekleme Derneği (GİKAD) İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) katıldılar. GİFED’in ilk yönetim kurulu toplantısında Türkiye’de iş alanında yapılacak olan ziyaretlerin planlanması, kurulan komisyonların değerlendirilmesi ve çalışmalara başlatılması ele alındı. 

Aydın İŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Çekmen Altay, “Hedefimiz her platformda kadının gücünü artırmak. Dayanışmayı ve iş dünyasındaki varlığımızı çoğaltmak. Büyük Taarruzun 100’ncü yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiğimiz toplantıda hedeflerimizin yol haritasını çıkardık” dedi.