Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dernekleri Federasyonu ( TAHAP ) 1. Olağan Genel Kurulu'nu Ankara'da yapıldı. Genel kurulda konuşan Genel Başkan Mustafa Sarıoğlu, TAHAP'ın her daim olduğu gibi adından söz ettirecek projeleriyle fırtına gibi eseceğini söyledi.

TAHAP üyelerinin ve delegelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurul, pandemi kuralları çerçevesinde büyük bir çoşkuyla yapıldı. 

TBMM Sanayi,Ticaret,Enerji,Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyon üyesi, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Mehmet Yüksektepe (22. Dönem Denizli Milletvekili Ak Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan yardımcısı Bilal Uçar, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz ,21.Dönem Mersin Milletvekili Akif Serin ve TÜRK ŞEKER TARIM A.Ş. Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy da kurula katılarak, Başkan Sarığoluna desteklerini sundu. 

Genel Kurulda mevcut Başkan Mustafa Sarıoğlu, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.Genel Kurul'da söz alan Başkan Sarıoğlu TAHAP'ın her daim olduğu gibi adından söz ettirecek projeleriyle fırtına gibi eseceğini, Üreten Yüreklerin emeğinin Tüketen Yüreklerin sağlığının TAHAP sayesinde güvence altında olacağını söyledi.