AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, koronavirüs testinin pozitif olduğunu duyurdu. Özkaya, genel sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Özkaya'nın yaptığı paylaşımlarda dün gün boyu ziyaretlerde bulunması dikkat çekti.

AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dün yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif olduğunu duyurdu. Evde tedavi altına alındığını belirten Özkaya'nın açıklamaları şöyle:

"Değerli dostlar, dün yaptırdığım COVİD-19 testim pozitif çıkmıştır. Dün itibariyle ilaçlarımızı almaya başladık ve evde istirahatteyim. Allah’a şükür genel sağlık durumum iyi. Telefon ve mesajlarına cevap veremediğim dostlar kusura bakmayın. Dua buyurunuz. Ramazanınız mübarek olsun."

DÜN PROGRAMI YOĞUNDU

Covid-19 testi pozitif çıkan Özkaya'nın yaptığı paylaşımlarda dün gün boyu ziyaretlerde olduğu görüldü. Özkaya önce Afyon'da Tarım Orman İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti ve "Tohum, Fidan Fide Hibe Destek Töreni"nde konuşma yaptı. Özkaya daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri'ni ve PTT İl Müdürü Mehmet Örsdemir'e ziyaret etti. Gün içerisinde MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi'nin toplantısına da katılan Özkaya bir de mağazayı ziyaret etti. Özkaya'nın yaptığı paylaşımlarda maske kuralına uyduğu görüldü.