Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor. İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken Sosyal Hizmetler, ASAT, Çevre Sağlığı ve Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. Belediyenin Mobil Aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran ile yemek dağıtımı yapıyor.

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyenin bölgede oluşturduğu koordinasyon merkezini bizzat yönetiyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmek için mücadele veriyor.

TÜM BİRİMLER HİZMET VERİYOR

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile birlikte ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Çevre Sağlığı Koruma Daire Başkanlığı ekipleri, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Başkan Böcek’in talimatıyla yangından zarar gören vatandaşların yaralarını sarmak için çalışıyor. 

SU VE AYRAN DAĞITILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Mobil Aşevi, geceden bu yana yangından zarar gören vatandaşlar ile bölgede çalışan ekiplere yemek dağıtımı yapıyor. Yemek dağıtımının yanında su, buz ve ayran dağıtımı da gerçekleştiriliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ise bir yandan hasar tespiti yaparken diğer yandan da sokak hayvanları, sahipli hayvanlar, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar ile yabani hayvanlar için bölgede çalışma yürütüyor.