Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden kendisini etiketleyerek "Tavan yapan Vakalardan Ben neden sorumluyum ya ?

1 senedir Kendimle konuşmaktan şizofren oldum, Kongreye falan da yok" diye soran Sanatçı Gökhan Özoğuz'a "Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var" diyerek cevap verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Gökhan Özoğuz'un sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yönelttiği eleştirilere cevap verdi. Bakan Koca, Sanatçı Gökhan Özoğuz'un, "Tavan yapan Vakalardan Ben neden sorumluyum ya ? 1 senedir Kendimle konuşmaktan şizofren oldum, Kongreye falan da yok. Sayın Fahrettin Koca Aşıları etrafa saçmadan bir de bizi mi Aşılasanız acaba, belki biter Virüs. Boş boş Kapanacağımıza onu mu denesek?" mesajına şu yanıtı verdi: 

"Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez. Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var. Destek olacağınızdan şüphem yok."