TACETTİN DURMUŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Kars İl Başkanlığını hizmete açtı. Destici, “Yargıtay’ın son üç aylık açıkladığı sonuçlara da baktığımızda ağustos sonu itibariyle yüzde 51 ile üye sayısını en fazla artıran parti BBP” dedi.

BBP Genel Başkanı, Ankara milletvekili Destici, partisinin il başkanlığı açılışı için Kars'a geldi. Destici açılışın dışında Kars esnafının ve halkının sorunlarını dinlemek, bazı STK ve oda başkanlıklarını da ziyaret etmek için kente geldiğini söyledi. Kars ve Ardahan ile birlikte Türkiye genelinde rüzgarın BBP lehine estiğini savunan Destici, şöyle devam etti:

“Biz şu anda yılbaşından bugüne kadar üye sayısını yüzde 130 civarında artırmış bir siyasi partiyiz. Yargıtay’ın son üç aylık açıkladığı sonuçlara da baktığımızda ağustos sonu itibariyle yüzde 51 ile üye sayısını en fazla artıran parti, Büyük Birlik Partisi. Bu hareketlilik partimize karşı vatandaşlarımızdan olan bu teveccüh, bugün Kars’ta da vücut bulmuş bir şekilde. İnanıyorum ki bugün biz yetkilendirmeyi yaptıktan sonra Kars’ta yüzlerce, binlerce kardeşimiz Büyük Birlik Partisi’ne üye olacak. Eksik olan ilçe teşkilatlarımız tamamlanacak. Ve önünüzdeki günlerde yılbaşına gelmeden Kars’ta güçlü bir şekilde tüm ilçeler ve ilimiz kongresini de gerçekleştirmiş olacak. Ben buna yürekten inanıyorum.”

BBP Kars İl Başkanı Muhammet Karahal da “Geçmişten beri bir siyasi oluşumun içerisindeydik. Büyük Birlik Partisi’ne geçtik. Allah’ın izniyle orada yaptığımız başarıları burada da sürdüreceğiz. Dik duracağız, doğruyu söyleyeceğiz. İnsanları ayrıştırmadan, koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren bir sistemle yolumuza devam edeceğiz. Allah bizi utandırmasın” dedi

Destici’ye Kars programında Teşkilat Başkanı Tefik Eren, MKYK üyeleri Erol Hacıgül, Ömer İlhan, Kadir Turan Hasan Özuzun, Erzurum İl Başkanı Muhammet Eşref Yılmaz ve Ardahan İl Başkanı Okan Ulutaş da eşlik etti.

Destici il başkanlığı binası çevresinde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnaf, “büyük marketlerin küçük esnafı bitirmesinden” dert yandı.