Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri soğuk hava ve kar yağışına rağmen akademisyenlerin ve öğrencilerin başlattığı eylem, 43. gününde devam ediyor. Akademisyenler kar ve soğuk dinlemeden rektörlüğe sırtını dönerek nöbetlerine devam etti. Karın üstüne istifa yazan akademisyenler, cuma günü yaşamını yitiren Güvenlik Şefi İsmail Yıldırım'ı da andı.

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından atanan Rektör Melih Bulu’ya karşı başlattığı nöbet eylemine kar ve soğuğa rağmen 43. Gününde devam etti. Akademisyenler öğrencilere desteklerini bir kez daha Rektörlük binasını sırtlarına dönerek verdi.

Akademisyenler karın üstüne "istifa" yazdılar. Güney Kampüsü Meydanı’nda bir araya gelen akademisyenler, rektörlük binası sırtlarını dönerek kayyumlar karşısında birlik olma çağrısında bulundu.

Ayrıca yıllarca Boğaziçi'ne hizmet vermiş olup Cuma günü vefat eden Güvenlik Şefi İsmail Yıldırım'ın fotoğrafını yakalarına takan akademisyenler Yıldırım'a vefa gösterdiler.