Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Nazan Yılmaz görevden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda görevden alma ve atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete’de yayınlandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder görevden alındı. Yerine, Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda açık bulunan Çalışma Genel Müdürü Yardımcılığına Hakkı Şekerbay getirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Nazan Yılmaz da görevden alındı.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Doğal Gaz İletim 2. Bölge Müdürlüğü'ne Selami Bulut, Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcılığı'na Mustafa Yılmazer, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür Yardımcılığı'na Abdulkerim Taşar atandı.