CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "5 Nisan Dünya Avukatlar Günü" dolayısıyla, görevi başında silahla başından vurularak öldürülen Avukat Ersin Arslan’ın ailesini ziyaret etti.

Avukat Ersin Aslan, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde haciz işlemi için gittiği evde, ev sahibi tarafından silahla vurularak öldürülmüştü.

Kaftancıoğlu, Başkan Yardımcısı Av. Aysemin Gülmez, Avukatlar Dünya Avukatlar Günü dolayısıyla, görevi başında silahla vurularak yaşamını yitiren Avukat Ersin Aslan'ın ailesini ziyaret etti.

CHP İstanbul İl Başkanlığı Kaftancıoğlu ve Gülmez'in ziyaretini Tweetter hesabından duyurdu. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu; Avukatlar Günü nedeniyle, İl Başkan Yardımcımız Av. Aysemin Gülmez ile birlikte icra memurlarıyla haciz işlemi için gittiği evin sahibi tarafından görevi başında silahla vurularak katledilen Ersin Arslan'ın ailesini ziyaret etti.”

Kaftancıoğlu, CHP il yöneticileri ve Beyoğlu İlçe Başkanı Şahin Dil ile birlikte Avukatlar Günü nedeniyle İstanbul Barosu Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kaftancıoğlu ve beraberindekiler Baro Başkanı Murat Durakoğlu ile bir süre sohbet etti.