CHP İstanbul İl Başkanlığı, 23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinin ikinci yıl dönümünde 39 ilçede eş zamanlı saha çalışması yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlediği "23 Haziran Demokrasi Şenliği"ne katılarak parti yöneticileri ve üyelerle bir araya gelecek.

İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yönetimindeki CHP İstanbul İl Örgütü, iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlandığı 23 Haziran’ın ikinci yıl dönümünde 39 ilçede eş zamanlı etkinlik yapacak.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; saha çalışmalarında, vatandaşlar dinlenecek, yaşadıkları güncel sorunlara yönelik CHP'nin çözüm önerileri anlatılacak, “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi” ile çalışma yapılan ilçe özelinde CHP’li belediyelerin iki yıllık süreçte yaptığı çalışmalar, Kanal İstanbul’a neden ihtiyaç olmadığı ve İstanbul Sözleşmesi’ne CHP’nin yaklaşımı anlatılacak.

81 İL BAŞKANI DA SAHADA OLACAK

“2 yıl sonra aynı yerde” sloganıyla; CHP genel başkan yardımcıları, PM üyeleri, milletvekilleri, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, 81 il başkanı, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ve belediye başkan adayları, kadın ve gençlik kolları başkanları-yönetimleri ve meclis üyeleri, önceki dönem parti yöneticileri ve partililer 2 yıl önce oy istedikleri bölgelerde saha çalışmalarına katılacak.

Milletvekilleri, TBMM’de görevli olacaklar dışında tam kadro İstanbul’da bulunacak. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay Büyükçekmece’de, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç Şişli’de, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Fatih’te, CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel Pendik’te CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık Başakşehir’de saha çalışmalarına katılacak.

CHP LİDERİ '23 HAZİRAN DEMOKRASİ ŞENLİĞİ'NE KATILACAK

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen saha çalışmaları, 23 Haziran 2021 Çarşamba günü 39 ilçe başkanlığında saat 10.00’da eş zamanlı olarak düzenlenecek buluşma ile başlayacak. Buluşmanın ardından saha çalışmaları ile vatandaşlar ve esnaflarla buluşulacak ardından muhtarlarla bir araya gelinecek.

Saha programlarının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) düzenlediği “23 Haziran Demokrasi Şenliği” gerçekleştirilecek. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 19.00'da başlayacak Demokrasi Şenliği'ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Şenlikte Erol Evgin de bir konser verecek.