CHP'nin sosyal medya hesabı üzerinden dün yapılan “Yarın saat 13.00’te damadı buluyoruz” duyurusu sonrası beklenen yeni paylaşımı geldi. "Para nerede? Kayıp... Peki 'damat' nerede? Sen de oyna, firari damadı bul. Arkası yarın...” ifadeleriyle karikatür insan tiplemeleri içerisinde eski Bakan Berat Albayrak'a benzeyen bir çizgi figüre de yer verildi.

CHP’nin kurumsal twitter hesabından, “Damat Firarda” başlığıyla dün yayınlanan videoda, Hazine ve Maliye Bakanlığından istifa eden Berat Albayrak'ın 'çokomel' sözleri ve "Merkez Bankası’nın 128 milyar doları kayıp ama sorumlusu damat firarda... Yarın saat 13.00’te damadı buluyoruz" ifadelerine yer verilmişti.

Dün "Hafta sonu eğlencesi, damatı bul" diye yapılan duyurunun ardından bugün saat 13.00’te yeni bir paylaşım geldi. Bugünkü paylaşımda, “Para nerede? Kayıp... Peki 'damat' nerede? Sen de oyna, firari damadı bul. Arkası yarın...” denildi. Paylaşılan görselde, karikatürize edilen insanların içerisine Berat Albayrak’a benzeyen bir çizgi figür de yerleştirildi.