CHP İstanbul İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tüm İstanbul’da kutlamaya hazırlanıyor. CHP, İstanbullulara ilçe meydanlarında gün boyu Türk bayrağı dağıtacak; tüm ilçelerde fener alayları ve çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı sabahı Taksim’de düzenlenecek çelenk sunma programına katılacak. CHP İstanbul örgütü ise ilçe meydanlarındaki çelenk sunma programlarına katılıp gün boyu bayrak dağıtacak. 30 Ağustos akşamı ise tüm ilçelerde fener alayları düzenlenecek. İstanbul’un 39 ilçesinde hem CHP ilçe örgütlerinin hem de CHP’li belediyelerin organize ettiği kutlama etkinlikleri, pandemi kurallarına uygun olarak yapılacak.

CHP İstanbul İl Başkanlığı ve 39 ilçe başkanlığına, 30 Ağustos zaferine ilişkin kutlama pankartı asıldı. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın organizatörlüğünde 39 ilçe başkanlığı, 30 Ağustos akşamı ilçe merkezlerinde fener alayları düzenleyecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri, gün boyu kentin farklı noktalarında çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

"TÜM İSTANBULLULARI BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLAMAYA DAVET EDİYORUZ’’

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu da İstanbul’daki kutlama programlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kutlamaların pandemi koşullarına uygun olarak organize edildiğini belirten Kaftancıoğlu, "Tüm İstanbulluları Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliği ve tüm halkın fedakarlığıyla kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı gelecek nesillere aktarmak için bayraklarımızla bayramımızı coşkuyla kutlamaya, selamlaşmaya davet ediyoruz" dedi.