Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak'ın (28) intihar ederek yaşamına son verdiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kartepe Belediyesi'nde CHP'den Meclis Üyesi olan Tugay Adak, dün gece İzmit D-100 karayolu yaya üst geçidinden atlayarak yaşamına son verdi. İşsiz olan Adak'ın ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdiği öne sürüldü.

Seçim döneminde direğe afiş asarken düşüp sakatlanan ve bir gözünü kaybeden, daha sonra da aday gösterildiği  Kartepe Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Tugay Adak'ın intihar olayı İzmit D-100 karayolu üzerindeki Fatma Seher Hanım Üst Geçidi'nde meydana geldi. Bir kişinin, köprüden atlayıp intihar ettiği ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri bölgeye gitti. Kartepe Belediyesi CHP Belediye Meclis Üyesi Tugay A. olduğu belirlenen kişi, yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Tugay Adak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 

Adak'ın cenazesi bugün (9 Şubat) ikamet ettiği Sarımeşe'de ikindi namazına müteakip son yolculuğuna uğurlanacak.

TUGAY ADAK KİMDİR?

Tugay ADAK, 1993 yılında İzmit’te doğdu. İlköğretimimi Sarımeşe İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Köseköy Endüstri Meslek Lisesi'nden sonra eğitim hayatına Kocaeli Üniversitesi Petro-Kimya ve Rafineri Bölümü'nde devam etti. 2014 yılından itibaren CHP'de aktif siyaset yapan Adak, aynı partinin Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ve Gençlik Kolları Kurultay Delegeliği yapıyordu.