Sakarya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti nedeniyle bazı noktalarda trafik durdurulunca şehir girişlerinde kilometrelerce süren araç kuyruğu oluştu. Kilometrelerce uzayan kuyrukta bekleyen araç görüntülerini paylaşan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Sakarya felç. AK Parti Genel Başkanı geldi hayatı durdurdular. Bu durdurulan trafiğin kuyruğu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreni, Arifiye Tank Palet Fabrikası ziyareti ve AKP İl Danışma Kurulu toplantısı için bugün Sakarya'daydı. Erdoğan'ın programı için kentte geniş güvenlik önlemleri alındı. Bu nedenle kente giriş çıkışı sağlayan bağlantı yollarından birisinde kilometrelerce süren trafik sıkışıklığı yaşandığı görüldü.

CHP'nin 40 milletvekili ile birlikte bugün düzenlediği Sakarya programına katılan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da oluşan araç trafiğini gösteren bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Özkan, "Sakarya felç. AK Parti Genel Başkanı geldi hayatı durdurdular. Bu durdurulan trafiğin kuyruğu" dedi.