CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın asgari ücretliler ve emekliler için "Sosyal Refah Kanun Teklifi" hazırladıklarını söyleyerek, “Umarım bayrama giderken, AK Parti ve Erdoğan da aklını başına alır. Emeklileri daha çok incitmek istemez ve bayramda emeklilerimiz torunlarına gönül rahatlığı ile üç kuruş harçlık verebilir ve iki kilo şeker alabilirler” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın asgari ücretliler ve emekliler için hazırladıkları "Sosyal Refah Kanun Teklifi" ile ilgili açıklama yaptı. Engin Altay, şöyle konuştu:

“Ramazan ayındayız, mübarek aydayız, bayram yaklaşıyor. Emekliler, asgari ücretliler kara kara düşünüyor. Biz üç grup başkanvekili olarak bir ‘Sosyal Refah Kanun Teklifi’ verdik. Bu teklif ile asgari ücretten vergi alınmamasını, en düşük emekli maaşının asgari ücret sınırında olmasını ve bayram ikramiyelerinin 1.500 lira artı enflasyon farkı olarak düzenlemesini teklif ettik. Umarım bayrama giderken, AK Parti ve Erdoğan da aklını başına alır. Emeklileri daha çok incitmek istemez ve bayramda emeklilerimiz torunlarına gönül rahatlığı ile üç kuruş harçlık verebilir ve iki kilo şeker alabilirler."