Afyonkarahisar'da çiğ köfteci dükkanına gelen G.Ş, sipariş ettiği çiğ köfte acılı olduğu gerekçesiyle çalışan Y.K'yı yumruklayarak darp etti. Güvenlik kameralarına yansıyan olay sosyal medyada büyük tepki çekti. Gözaltına alınan G.Ş. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, G.Ş, 23 Şubat Salı günü alkollü bir şekilde merkez İstiklal Mahallesi'ndeki çiğ köfteci dükkanına geldi ve çalışan Y.K'dan acısız çiğ köfte istedi.

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Y.K, dürüm şeklinde yaptığı çiğ köfteyi G.Ş'ye verdi. G.Ş. tadına baktıktan sonra içindeki çiğ köftenin acılı olduğunu iddia ederek, Y.K. ile tartışmaya başladı. Y.K, çiğ köftenin acılı olmadığını, sadece az acısı olabileceğini söyledi, ancak G.Ş.'yi ikna edemedi.

ÇİĞ KÖFTECİ GENCİ DARP ETTİ

Görüntülere göre G.Ş elindeki dürümü Y.K’ye fırlatıp üzerine yürüdü. Küfürler eden G.Ş, çiğ köfteci çocuğa yumruklar savurdu. Kendisini korumaya çalışan Y.K, saldırgan müşteriyi uzaklaştırmaya çalıştı. Bir süre sonra sakinleşen G.Ş. yediği dürümün parasını vererek, hiçbir şey olmamış gibi işletmeden ayrıldı. Olayın ardından Y.K, darp raporu alarak müşteriden şikayetçi oldu. Olayın ardından çiğ köftecide çalışan Y.K’nın işi bıraktığı öğrenildi.

"DARP RAPORU ALDIK, ŞİKAYETTE BULUNDUK"

İşletme Müdürü Turgut Tosun olayla ilgili olarak, "Salı günü akşam saatlerinde çalışanımız Y.K. alkollü bir müşteri tarafından hakaret ve darba uğradı. Gerekli işlemleri yaptık. Darp raporu alındı, şikayette bulunuldu. Sonucu bekliyoruz. O saatlerde olduğu için bir de çalışanımız, şahsın alkollü olduğunu anlayınca alttan almak zorunda kalmış, mecburen kabul etmiş içeriye. O yüzden olanlar olmuş. Hiçbir husumetimiz yok, zaten tanımıyorum kendisini" dedi.

SERBEST BIRAKILDI

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Y.K.'yı yumruklayan G.Ş’yi yakalayıp, gözaltına aldı. Polis merkezinde ifadesi alınan G.Ş. işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İŞİNE SON VERİLDİ

Sosyal medya profilinde İhlas Pazarlama kartviziti olan G.Ş için firma açıklama yaptı. İhlas Pazarlama, söz konusu kişinin kendi çalışanları olmadığını, Afyon’da faaliyet gösteren bir bayi şirketinin elemanı olduğunu belirtti. Ayrıca G.Ş’nin işine son verildiği bilgisini paylaştı.