Boşandığı eşini otomobiliyle takip eden eski koca, kaçmaya çalışan eski eşinin aracına arkadan çarptı hemen ardından da tartıştığı eşini tüfekle vurdu.

Çorum merkezde bulunan Atatürk Anadolu Lisesi önünde dün öğle saatlerinde silahlı bir saldırı meydana geldi. Bir kişinin yaralandığı olayın altında eski koca dehşeti olduğu iddia edildi.

Saldırıda yaralanan M.K.’nın 6 ay kadar önce, saldırıyı gerçekleştiren amcaoğlu F.K.’nın eşi B.K.’yı kaçırdığı, olay günü de tarafların duruşmadan döndükleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre duruşmanın ardından F.K. boşanma aşamasında olduğu eşi B.K. ve beraber yaşadığı iddia edilen M.K.’yı kendi aracı ile takip etmeye başladı. F.K.’nın kendilerini takip ettiğini fark eden ikili araçla kaçtıkları esnada başka bir araca çarptı. Eski eş F.K.’nın da ikilinin bulunduğu araca arkadan çarptığı kazadan sonra M.K. araçta bulunan beyzbol sopasını alarak kendilerine çarpan F.K.’nın üzerine yürüdü. Bu sırada da F.K.’nın, eşi ile kaçan M.K.’ya tüfekle ateş ettiği ve M.K.’yı yaraladığı öğrenildi.

F.K.’nın ateş ettiği tüfekle birlikte 1 kartuş ve 5 fişek, refüj üzerindeki bitkiler arasında bulundu. F.K. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınırken, saldırıda yaralanan M.K. ambulansla kaldırıldığı Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. M. K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.