Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'da yazar İlhami Işık'a rozet taktı. Partiye katılan Işık, Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirildi.

Davutoğlu, Gelecek Partisi’ne katılan yazar İlhami Işık'a parti rozetini taktı. Şanlıurfa’da basın mensupları ile buluştuğu toplantısında rozeti takılan Işık, Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirildi. Işık; Star gazetesinin de aralarında olduğu dergi ve gazetelerde yazarlık yaptığı, “Çocuklar Üşümesin” kampanyasını yürüttüğü belirtildi.

Ahmet Davutoğlu, partisine katılan İlhami Işık’ı şu sözlerle tanıttı:

“Kendisi birçok gazetede, yayın organında uzun yıllar yazarlık yapmış olan, Türkiye’de kamuoyundaki etkisi bakımından çok maruf bir yazarımız bugün partimize katılıyor. Bunu bugün, Şanlıurfa’da ilan etmek istedim. Değerli yazarımız, aydınımız İlhami Işık bey bugün Gelecek Partisi’ne katılıyor. Partimize katılan İlhami Işık, Genel Başkan Danışmanı olarak da yakın mesai arkadaşlarımdan biri olacak”

Batman 1959 yılı doğumlu olan İlhami Işık, Star gazetesinin yanı sıra çeşitli gazete ve dergilerde yazdı. Yüz binlerce fakir çocuğa kışlık bot ve mont giydirilmesini sağlayan “Çocuklar Üşümesin” kampanyasını yıllarca yürüttü.